StoryPoint
English
Logg inn med e-post og passord for å slette StoryPoint-kontoen din. Du kan også gjøre dette fra profilsiden i appen.
Dette slettes permanent:
Bruksstatistikk kobles fra identiteten din og beholdes bare i anonymisert form. Innhold du har laget på vegne av en organisasjon tilhører organisasjonen og består uten kobling til deg.